Over Bliek

Vertrouwde naam

Bliek Makelaars is een echt familiebedrijf. In 1970 opgericht door opa Bliek en momenteel gerund door vader en zoon Ed en Yvo Bliek. Yvo en Ed beschikken samen over meer dan 60 jaar ervaring binnen de makelaardij waardoor u verzekerd bent van vakkundig advies en begeleiding bij de aankoop, verkoop of taxatie van uw woning.

Persoonlijk

Met een klein team zijn wij gevestigd aan de Goudenregenstraat in de Bloemenbuurt, maar onze marktkennis strekt zich uit over geheel Den Haag en omliggende gemeenten zoals Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Midden-Delfland. Onze insteek is vooral persoonlijk en met zoveel marktervaring mogen wij onszelf zeker deskundig noemen.

NVM

Bliek Makelaars is sinds de oprichting lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, waardoor wij kunnen staan voor gegarandeerde kwaliteit in onze dienstverlening. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door jaarlijkse, verplichte educatie voor onze (assistent-)makelaars. Hierdoor zijn wij altijd bekend met de meest recente ontwikkelingen op het gebied van de woningmarkt.

Contact

Dus zoekt u een makelaar met actuele kennis van de markt met een persoonlijke en deskundige aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een oriënterend verkoopadviesgesprek of voor hulp bij aankoop van een nieuwe woning. Voor een persoonlijke kennismaking staat de koffie altijd klaar op ons kantoor aan de Goudenregenstraat. U bent van harte welkom.

Vacatures

Benieuwd naar de openstaande vacature(s)? Klik hier.