Over Bliek

Vertrouwde naam

Bliek Makelaars is opgericht in 1970 door H.M. Bliek en wordt nog altijd gerund door de familie. Ed en Yvo Bliek hebben samen meer dan 60 jaar ervaring binnen de makelaardij waardoor u verzekerd bent van vakkundig advies en begeleiding bij aankoop, verkoop en taxaties.

Persoonlijk

Met een klein team staat Bliek Makelaars garant voor een persoonlijke en deskundige benadering. Maak een afspraak voor een vrijblijvend verkoopadvies, een gratis waardebepaling van uw woning of wanneer u Bliek Makelaars wilt inschakelen bij aankoop van uw nieuwe woning.

Den Haag & omstreken

U kiest voor Bliek Makelaars wanneer u op zoek bent naar een makelaar met actuele kennis van de markt. Hoewel het kantoor gevestigd is aan de Goudenregenstraat in de Bloemenbuurt, strekt de marktkennis zich uit over geheel Den Haag en omliggende gemeenten zoals Voorburg, Westland en Midden-Delfland.

NVM

Bliek Makelaars is sinds de oprichting lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. De NVM staat voor kwaliteit in dienstverlening. Kwaliteit die wordt gewaarborgd door permanente educatie. Elke NVM makelaar wordt jaarlijks bijgeschoold, wat voor u betekent dat wij bekend zijn met de laatste ontwikkelingen op de onroerend goed markt.

Contact

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact met ons op via 070-3659905, stuur een e-mail naar info@bliekmakelaars.nl of kom gerust eens langs op ons kantoor aan de Goudenregenstraat.

Vacatures

Benieuwd naar de openstaande vacature(s)? Klik hier.