Gratis waardebepaling

Wij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Zo krijgt u inzicht in de waarde van uw woning in de huidige markt.  

Uw woning

Wanneer we een gratis waardebepaling inplannen komen wij bij u langs om de woning te bekijken. Tijdens de afspraak bekijken we graag alle aspecten van uw woning die bepalend zijn voor de waarde. Bepalende factoren zijn onder andere: staat van onderhoud, ligging, oppervlakte, indeling en type woning.

Woningmarkt

De waarde van uw woning is daarnaast ook afhankelijk van de woningmarkt. Zoals u vast en zeker meekrijgt in het nieuws, is de woningmarkt voortdurend in beweging. Het is belangrijk om bijvoorbeeld inzicht te krijgen of er veel vergelijkbare woningen te koop staan of juist niet. En is er veel vraag naar de woning? De marktwaarde van vandaag kan anders zijn dan een halfjaar geleden. Wij geven u inzicht in de actuele marktwaarde van uw woning.

Strategie

Na het bepalen van de verkoopprijs is het belangrijk de woning strategisch in de markt te zetten. Bliek Makelaars heeft hier al meer dan 40 jaar ervaring in. Met onze deskundige en persoonlijke werkwijze zetten wij uw woning optimaal in de markt wat voor u resulteert in een maximaal resultaat.

Afspraak

Wilt u een geheel vrijblijvende afspraak maken voor een gratis waardebepaling? De afspraak duurt ongeveer 60 minuten. We bekijken uw woning en in combinatie met onze kennis van de woningmarkt zal de waarde worden bepaald. Uiteraard lichten wij ook onze unieke manier van werken toe.

Wij komen graag bij u langs in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Gemeente Midden-Delfland (Maasland, Schipluiden, Den Hoorn) en Maassluis.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op via 070-3659905, stuur een e-mail naar info@bliekmakelaars.nl of kom gerust eens langs op ons kantoor aan de Goudenregenstraat 293 in Den Haag.