kopen

Huis kopen? Laat u professioneel begeleiden! Hoe weet u of de vraagprijs wel reëel is? Weet u wie u aansprakelijk kunt stellen als er verborgen gebreken aan het licht komen? Of welke ontbindende voorwaarden in de koopovereenkomst voor u belangrijk zijn? Koop geen kat in de zak en laat u adviseren door Bliek Makelaars!

Neem Bliek Makelaars mee op uw aankoopbezichtiging en ervaar zelf wat wij voor u kunnen betekenen. Samen met u gaan we op zoek naar de woning van uw dromen. Wanneer de woning is gevonden zullen wij namens u de onderhandelingen voeren.

Full service

Bliek Makelaars ontzorgt u bij de aankoop van uw nieuwe woning. Welke taken nemen wij voor onze rekening bij een aankoop?

Gerichte aankoop

Bij de gerichte aankoop schakelt u ons in wanneer u uw droomhuis heeft gevonden. U kunt dan zelf kiezen of u van onze dienstverlening gebruik maakt voor bepaalde delen van het aankoopproces of dat wij u begeleiden tijdens het gehele proces.

No cure, no pay

Bliek Makelaars levert bovenstaande diensten op basis van no cure, no pay.

Heeft u vragen over het kopen van een huis of wilt u ons meenemen op een aankoopbezichtiging? Neem contact met ons op via 070-3659905, stuur een e-mail naar info@bliekmakelaars.nl of kom gerust eens langs op ons kantoor aan de Goudenregenstraat.

“Zeer prettig contact gehad met Yvo, goed bereikbaar en handelt snel. Goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen, al jaren bekend in de regio Den Haag en zegt eerlijk waar het op staat. Zeker aan te raden als aankoopmakelaar!” Koper Perenstraat 38 (Vruchtenbuurt)