Verkopen

Huis verkopen? Bliek Makelaars is dé NVM makelaar uit Den Haag die actuele kennis van de markt combineert met een persoonlijke benadering en deskundige dienstverlening.

Als full service makelaar adviseren en ondersteunen wij u vanaf het begin van het verkoopproces tot en met de overdracht bij de notaris, wel zo prettig.

Stap 1. Waardebepaling

We maken een afspraak bij u thuis zodat wij vrijblijvend een gratis waardebepaling kunnen maken van uw woning. Hierin worden o.a. de marktwaarde, minimale verkoopprijs en de strategische vraagprijs meegenomen.

“De dienstverlening was uitstekend. het object is direct goed in de markt gezet met als resultaat dat het object binnen circa 3 weken was verkocht.” Verkoper Abeelstraat 67 (Bomenbuurt)

X
Stap 2. Verkoopstrategie

U ontvangt een advies over de beste verkoopstrategie voor uw huis. Nadat er een professionele fotograaf is langs geweest zal er een brochure en een etalage bord van uw huis worden gemaakt. Natuurlijk wordt de woning op Funda en bliekmakelaars.nl geplaatst. Bliek Makelaars maakt daarnaast gebruik van haar uitgebreide netwerk.

X
Stap 3. Bezichtigen

Tijdens de bezichtigingen zullen wij uw woning optimaal presenteren. Een eerste indruk is erg belangrijk, daar zijn wij ons van bewust. De bezichtigingen kunnen ook in de avonduren en in het weekend plaatsvinden. Na iedere bezichtiging nemen wij contact met u op om een terugkoppeling te geven.

“ Vader & zoon weten door goede communicatie de klant helder te informeren mbt te maken keuzes en handelswijze. (…) Ik heb steeds duidelijk gehad waar we waren in het traject. Als klant ontgaat je niets.” Verkopers Valkenboslaan 206 (Valkenboskwartier)

 X

Stap 4. Onderhandelen

Wij voeren namens u de onderhandelingen met als doel een snel en optimaal resultaat.

“Yvo en zijn team hebben oprecht het beste met je voor en gaat tot het uiterste om het beste resultaat te behalen. (…) Hij kan erg scherp inzetten bij onderhandelingen en hij weet exact tot hoe ver hij kan gaan. Hij heeft duidelijk kennis van zaken en de huidige markt. ” Verkopers Laan van Meerdervoort 1385 (Bohemen-rechts)

X

 Stap 5. Juridische afronding

Wanneer wij uw woning hebben verkocht zorgen wij voor een snelle en juridisch waterdichte afhandeling van de verkoop.
Wij zullen u ontzorgen. Van het opstellen van de koopakte tot de controle van de notariële leveringsakte en van de eindinspectie tot de begeleiding tijdens de notariële levering.

X

 Aankopen

Bent u tevreden? U kunt ons ook inschakelen voor de aankoop van een nieuwe woning!

“Yvo Bliek heeft bij de aankoop van mijn huidige woning een zeer goede prijs kunnen bedingen. Daarna mijn oude woning door hem te koop laten zetten met als resultaat, dat deze binnen twee weken was verkocht! Alles is gewoon prima, snel en relaxt gelopen.” Verkoper Asterstraat 114 (Bloemenbuurt)

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact met ons op via 070-3659905, stuur een e-mail naar info@bliekmakelaars.nl of kom gerust eens langs op ons kantoor aan de Goudenregenstraat.